Hendek MYO Kep Fırlattı

Hendek MYO Kep Fırlattı
24.06.2015
1.484
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hendek Meslek Yüksekokulu (HMYO), mezunlarını törenle uğurladı.

SAÜ HMYO 2014-2015 Mezuniyet Töreni, Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı. Törene Hendek Belediye Başkan Vekili Sinan Baylan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, HMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah Eren, akademisyenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, HMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah Eren ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın konuşmasıyla devam etti. Öğrencileri bilgi, beceri ve birlikte iş görme alışkanlıklarını kazanacak şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını dile getiren Prof. Dr. Sarıbıyık. “Öğrencilerimizin bilgi, beceri ve birlikte iş görme alışkanlıklarını kazanacak şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla MYO Koordinatörlüğü olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimizi başarılı bir şekilde hazırlayan öğretim elemanlarımızı kutluyorum. Velilerimizin en mutlu günlerinden bir tanesidir. Çocukları için fedakarlık yaptılar ve çocuklarının arkasında durup, geleceğe kaliteli insanlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra diplomanız ile birlikte okuduğunuz okulu en iyi şekilde temsil etmenizi ve sizden sonra okuyacak kardeşlerinize örnek olmanızı istiyoruz” diye konuştu. HMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah Eren de öğrencileri tebrik ederek gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Meslek Yüksekokulu birincisi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu Mert Özen de mezun olmanını gururunu yaşadığını belirterek “Bu yolda bizlere yol gösteren hocalarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından bölümlerinde derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Yüksekokul birincisi ve bölüm birincilerine ödülleri protoko üyeleri tarafından takdim edildi. Tören, okul birincisi Mert Özen tarafından okunan yemin  ve keplerin fırlatılması ile sona erdi.

25/06/2015 – HAY


1.484 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.