Hedefe Ulaşmada Mezunlarımızın Katkısı Olacak

Hedefe Ulaşmada Mezunlarımızın Katkısı Olacak
24.06.2015
927
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni düzenlendi.

SAÜ Beden Eğitimi ve Sağlık Yüksekokulu Stadı’nda düzenlenen törene SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Atilla Arkan, SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören öncesi Makine Mühendisliği bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Yüksel Korkmaz ve Yrd. Doç. Dr. Osman İyibilgin danışmanlığında, öğrenciler Direncan Boyraz  ve Oğuzhan Kızıltan tarafından her türlü tasarım, hesaplama, analiz ve üretimi bitirme projesi kapsamında tersine mühendislik metodu ile üretilen Quadcopter gösteri uçuşu yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Torkul, “Bugün burada Fakültemizin 44’üncü yılında 41’nci mezuniyet törenimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Geleceğin toplumunu inşa edecek genç kuşakların yetişmesini misyon edinen Sakarya Ünitesi’nden mezun olan genç mühendis arkadaşlarımı tebrik ediyor, mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Üniversitesi’nin dünya üniversitesi olma yolunda önemli adımlar attığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Elmas, “Sakarya Üniversitesi’ne desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a buradan bir kere daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bakan yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Jeofizik Mühendisliği Bölümünden mezun olan kardeşi Merve Erdoğan’a tören diploması vererek tebrik etti.

SAÜ Mühendislik Fakültesi’ni 2014/2015 eğitim yılında dönem birincisi olarak tamamlayan Abdo Tokgözoğlu’na Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Dekan Prof. Dr. Orhan Torkul, dönem ikincisi olan  Ezgi Şenol’a Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın ve Prof. Dr. Musa Eken, dönem üçüncüsüne Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ve Prof. Dr. Atilla Arkan belge ve hediyelerini takdim etti.

SAÜ Mühendislik Fakültesini dönem birincisi olan Abdo Tokgözoğlu’nun, başarısında emeği geçen ailesine ve hocalarına çok teşekkür etmesinin ardından SAÜ İnşaat Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Adil Altındal’ın öğrencilere yaptırdığı mezuniyet yemini ettirdi. Tören, mezun olan öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi.

24/06/2015 – MA

Mezuniyet törenlerinin tüm fotoğraflarına www.facebook.com/habersau adresinden erişebilirsiniz. 
927 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.