Hazırlık Sınıflarına Bilgilendirme Yapıldı

Hazırlık Sınıflarına Bilgilendirme Yapıldı
09.10.2015
745
A+
A-

SAÜ İlahiyat Hazırlık Sınıfları Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı 08 Ekim 2015 Perşembe günü Hakkı Ekşi Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan fakülte dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, öğrencilere yeni fakültelerinin ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Günay, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde hazırlık eğitimi görmenin önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Ardından kürsüye gelen Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, hazırlık eğitimini yürütecek öğretim görevlilerine ve öğrencilere başarı dileklerini ifade etti. Bostancı, yıl içinde üstün performans gösteren hazırlık sınıfı öğrencilerinin yaz döneminde Ürdün’de dil eğitimi almaya hak kazanacağını söyledi. Bu konuda öğrencilere önemli destekler sağlayan Fakülte Vakfına da teşekkür etti.

Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hamza Ermiş de, hazırlık sınıfında yapılan sınavlar, başarı şartları ve çalışma yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Ardından İlahiyat Fakültesi öğrenci topluluklarından Arapça Dil Topluluğu’nun  (Mültekâ Lugati’d Dât) faaliyetlerini tanıtan bir slayt gösterisi izletildi. Slayt gösterisinden sonra Hazırlık Sınıflarında derse giren öğretim görevlileri, öğrencilerle tanıştı, öğrencilere başarılı bir sene geçirmeleri tavsiyelerinde bulunuldu.

Hocaların konuşmalarının ve dilek ve temennilerini ifade etmek isteyen hazırlık sınıfı öğrencilerine söz verilmesinin ardından yaz aylarında Arapça kursu için Ürdün’e giden öğrencilerin kurs ve gezi faaliyetleri ile ilgili slayt gösterimi yapıldı.

Program, 2014-2015 Öğretim Yılında hazırlık sınıflarında ilk 10 dereceyi alan öğrencilere hediye takdim edilmesi ile son buldu.

09/10/2015 – HAY


745 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.