Halkla İlişkiler Uzmanlığı Kursu

10.10.2012

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde ‘Halkla İlişkiler Uzmanlığı’ kursu açılıyor.

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) Kişisel Gelişim Atölyesi kapsamında ‘Halkla İlişkiler Uzmanlığı’ kursu açılıyor. Halkla İlişkiler alanında sistematik, güncel ve uygulanabilir bilgiler vermeyi amaçlayan kurs, SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık’ın koordinatörlüğünde verilecek. Kurs toplamda 20 saat sürecek.

Halkla ilişkiler alanında çalışan ve çalışmak isteyenlerin profesyonel bir halkla ilişkiler uzmanı olarak yetiştirilmesinin hedeflendiği kursta, Halkla İlişkiler (PR) uzmanı kimdir?, Hangi özelliklere sahip olmalıdır?, PR Uzmanı’nın yapması gereken işler, Halkla İlişkiler Uzmanının kurum içine dönük görevleri, Halkla İlişkiler Uzmanının kurum dışına (hedef kitleye) dönük görevleri, Basın bülteni hazırlama, Basın toplantısı organizasyonu, 4 Adım Yöntemi, Halkla İlişkiler Projesi (Kampanyası) konuları ele alınacak.

3-11 Kasım 2012 tarihleri arasında hafta sonları düzenlenecek olan ‘Halkla İlişkiler Uzmanlığı’ kursunun ücreti 200 TL olarak belirlendi.

Kursa katılmak isteyenler, www.sausem.net adresindeki önkayıt formunu doldurarak başvuruda bulunabilecek.

10/101/2012 – YC