Halkla İlişkiler Uzmanlığı Kursu

05.02.2013

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde ‘Halkla İlişkiler Uzmanlığı’ kursu açıyor.

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) Kişisel Gelişim Atölyesi kapsamında ‘Halkla İlişkiler Uzmanlığı’ kursu açılıyor. Halkla İlişkiler alanında sistematik, güncel ve uygulanabilir bilgiler vermeyi amaçlayan kurs, SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık’ın koordinatörlüğünde verilecek.

Halkla ilişkiler alanında çalışan ve çalışmak isteyenlerin profesyonel bir halkla ilişkiler uzmanı olarak yetiştirilmesinin hedeflendiği kursta, Halkla İlişkiler (PR) uzmanı ve nitelikleri, iletişim becerilerinin geliştirilmesi, pazarlama iletişim yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), itibar yönetimi, kriz yönetimi, halkla ilişkilerde sosyal sorumluluk, sponsorluk, kurumsal kimlik oluşturma, medya ile ilişkiler, halkla ilişkiler kampanyası oluşturma konuları ele alınacak.

16 Şubat ve 17 Mart 2013 tarihleri arasında hafta sonları düzenlenecek olan ‘Halkla İlişkiler Uzmanlığı’ kursunun ücreti 660 TL olarak belirlendi.

Kursa katılmak isteyenler, www.sausem.net adresindeki önkayıt formunu doldurarak başvuruda bulunabilecek.

Kursun Adı: Halkla İlişkiler (PR) Uzmanlığı Sertifika Programı

Program Koordinatörü: Prof. Dr. Metin Işık

Kurs Tarihleri: 16 Şubat – 17 Mart 2013

Kurs Günleri ve Saatleri: Cumartesi – Pazar 12:00- 18:15

Kurs Ücreti: 660 TL

Kurs Programı:

Halkla İlişkiler nedir? Ne değildir?
Halkla İlişkiler uzmanı ve nitelikleri
İletişim becerilerinin geliştirilmesi
Pazarlama iletişimi yönetimi
Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM)