Hafif Çelik Yapılar ve Modüler Sistemler

Hafif Çelik Yapılar ve Modüler Sistemler
29.04.2014
927
A+
A-

Sakarya Üniversite’si Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından “Hafif Çelik Yapılar ve Modüler Sistemler” adlı bir konferans düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Hafif Çelik Yapılar ve Modüler Sistemler’ konferansına VEFA Holding Pazarlama ve İş Geliştirme Sorumlusu Varol Aytekin, Tasarım ve Ürün Geliştirme Ofis Yöneticisi Burcu Demir, İmalat Proje Sorumlusu Şükriye Zengin Bakar, Teknik İşler Direktörü Ahmet Çelik ve Proje Yöneticisi İlker Dönmez konuşmacı olarak katıldı.

Pazarlama ve İş Geliştirme Sorumlusu Varol Aytekin katılımcılara, Prefabrik yapıların diğer sistemlerden avantajları, Panel tip ve çeşitleri ile üretim kapasitesi hakkında bilgi verdi.

Tasarım ve Ürün Geliştirme Ofis Yöneticisi Burcu Demir, satış ekiplerinin hedefleri, Proje optimizasyon çalışmaları ile Konteyner projelerinde temel parametreler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

İmalat proje Sorumlusu Şükriye Zengin Bakar, hafif çeliğin betonarmeden daha hafif, sağlam, estetik ve uzun yıllar kullanılabileceği için tercih edilen bir ürün olduğunu dile getirdi. Steelife faaliyet alanlarından bahseden Bakar, profesyonel, modüler ve ekolojik yapıları anlattı.

Teknik İşler Direktörü Ahmet Çelik, çelik yapılarda kullanılan ürünler ve cinsleri ile birleştirme tekniklerini katılımcılara anlattı. Çelik, sosyal tesisler, endüstriyel yapılar, okul ve hastane gibi alanlarda kullanıldığını ifade etti.

Program soru-cevap kısmının ardından devam etti.

29.04.2014 – GG


927 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.