Güvenlikten Durum Değerlendirmesi

Güvenlikten Durum Değerlendirmesi
18.09.2013
658
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü personeli, iki gün boyunca süren toplantıda 2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi ile ilgili durum değerlendirmesinde bulundular.

Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Özkan Toçoğlu ve Şube çalışanlarının yanısıra, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Melih Koda ve ekibinin de yer aldığı ve 17-18 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen toplantılarda;

Yeni dönemde olası gelişmeler karşısında alınacak önlemler, toplanan bilgilerin zamanında bildirilmesi gerektiği konularına yer verirken, Sakarya Üniversitesinin ülkemizde örnek Üniversiteler sıralamasında özgürlük, huzur ve güven yönünden üst sıralarda yer aldığı ve bu sıralamada Özel Güvenlik Görevlilerinin de katkısının büyük olduğuna değinildi. Her geçen gün kendini yenileyerek ve modernize ederek yoluna devam eden Birimin personel, öğrenci ve misafirlerle her zaman diyalog içerisinde olduğuna da dikkat çekilirken, “Bu konuda ki hassasiyetimiz devam etmektedir. Ayrımcılığa değil bütünleşmeye önem veriyoruz. Üniversitemizde bulunan herkes bu ailenin bir parçasıdır ve bizler için çok değerlidir. Umarım geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda olaysız, neşe dolu bir eğitim-öğretim dönemi yaşarız” denildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü personeli ise düzenlediği slayt ile Özel Güvenlik Görevlilerini Kanunlar konusunda bilgilendirdi. Güvenlik Şube Müdürü Melih KODA ise yaptığı konuşmada, “Bilgide kıskançlık yapmayın. Her türlü bilgiyi bizimle zamanında paylaşın istiyoruz. Üniversitemizin güvenliğini birlikte sağlayalım. Üniversiteye gelenlerle ilk muhatap sizlersiniz. Sizin izlenimleriniz bizler için çok önemli. Siz izleyin bizler risk ve analizi yapalım. Toplumsal olaylar önlenemez sadece yönlendirilir. İyi yönlendirilirse bundan kimse zarar görmez. Yeni dönemin mutlu ve olaysız geçmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

19/09/2013 – //


658 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.