Günboyu (07.10.2012) : SAÜ Etkili İletişim ve Beden Dili Kursu Verecek

07.10.2012

Sakarya Üniversitesi ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ kursu verecek. Üniversiteden yapılan açıklamaya, göre, Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi tarafından düzenlenecek olan kursların sözlü ve sözsüz iletişim becerilerinin geliştirilmesine yönelik olacağı belirtildi. Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık tarafından verilecek kurs, katılımcıların özellikle iş yaşamında etkili iletişim tekniklerini ve beden dilini nasıl kullanabilecekleri konusunda bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlıyor. Kurs kapsamında, insan tabiatı tanıma, etkili ve güzel konuşma, etkin dinleme, empati, iletişimde ilk izlenim ve önemi, beden dili, beden dili kodları, iş yaşamında beden dili, iletişim becerileri ve kişilik analizi testleri konulan hakkında bilgi verilecek.

Günboyu Gazetesi – 07 Ekim 2012