Golden Pumpkin ‘Rota’nın Oldu

Golden Pumpkin ‘Rota’nın Oldu
03.05.2016
1.308
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Golden Pumkin Kısa Film Yarışması’nın ödül töreni SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

SAÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ekmel Geçer koordinatörlüğündeki öğrenci ekibi tarafından hazırlanan yarışmanın temasını ‘üniversite’ oluşturdu.

Yarışmada en iyi üniversite tanıtım filmi SAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Mehmet Ali Şahin ve Ebru Büyükdağ tarafından hazırlanan ‘Rota’ adlı kısa film oldu. Şahin ve Büyükdağ ödülünü İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman’ın elinden aldı. Yarışmada ikincilik ödülü Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne, üçüncülük ödülü de Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Animasyon Birimi’nin tanıtım filmine verildi.

Ödül töreninde konuşma yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman,  “Öğrencilerin çektikleri filmler geleceğin iletişimcileri olarak çıktıkları bu yoldaki en güzel dersler, en büyük kazanımlardır. Golden Pumpkin yarışmamızı önümüzdeki yıl uluslararası boyutta yapacağız” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ödül törenine, SAÜ öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ve SAÜ Devlet Konservatuarı’nın hazırladığı dans gösterisi beğeni topladı. Tören, hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

03/05/2016//

 
1.308 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.