Girişimcilik Zirvesi

Girişimcilik Zirvesi
29.02.2012
1.218
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu tarafından düzenlenen “Girişimcilik Zirvesi” isimli etkinlik sona erdi.

‘Gelişim için bir adım öne çık’ sloganıyla etkinlikler düzenleyen Bilimsel Araştırmalar Topluluğu, 27-29 Şubat tarihleri arasında düzenlediği ‘Girişimcilik Zirvesi’ ile alanında uzmanlaşmış kişileri öğrencilerle buluşturdu.

Etkinliğin birinci gününe, ‘3iki1 Outdoor Training’ kurucu ortağı Fatih Özmen katıldı. “Etkili İletişim ve Beden Dili” konusunu ele alan Özmen, insan davranışlarının bir taraftan biyolojik esaslara dayalı, diğer taraftan çevrenin ve diğer insanların algılanmasına yönelik, bedensel tepkiler olduğunu ifade etti.

Etkinliğin ikinci gününün konukları ise Galatasaray Üniversitesi Yönetim Profesörü olarak görev yapan Prof. Dr. Türker Baş ve Yaşamboyu Gelişim Enstitüsü Kurucusu Fatih Doğruyol oldu. Prof. Dr. Baş konuşmasında, “İnsan Kaynaklarında Güncel Yaklaşımlar” konusuna değindi. Fatih Doğruyol ise “Kampüs Kariyer Programları”nı öğrencilerle paylaştı.

Etkinliğin son gününe ise Mahmut Temur, Sinem Misir ve Hülya Çağlar katıldı. Mahmut Temur “Bilişimde Kariyer Yolları” konusu üzerine deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Smart People İnsan Kaynakları Müdürü Sinem Misir ise “Kişisel Farkındalık” konusu üzerine bir sunum yaptı. İnotec Teknoloji ve Yönetim Danışmalığı görevini yürüten Hülya Çağlar ise “Motivasyon” konusu üzerine bir konuşma yaptı.

01/03/2012 – YC


1.218 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.