Girişimcilik Çalıştayı Başarıyla Tamamlandı

Girişimcilik Çalıştayı Başarıyla Tamamlandı
17.05.2016
559
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ)  Sakarya Meslek Yüksek Okulu (SMYO) tarafından düzenlenen ‘Sosyal Girişimcilik Çalıştayı’ sona erdi.

Eğitimde modern yaklaşım

Sakarya Meslek Yüksek Okulu İletişim Atöyesi’nde gerçekleştirilen ve 3 gün süren çalıştayda sona gelindi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği eğitim, oyun ve çeşitli etkinliklerde anlatıldı.

Uygulamalı gerçekleştirilen çalıştayda, öğrenciler ilk kez tecrübe ettikleri bu etkinliklerde öğretim görevlileri ve takım arkadaşlarıyla doğru iletişimin ve sosyal girişimin temellerini sağlam bir şekilde attı.

Çalıştayın 3’üncü gününde öğrenciler proje sunumları gerçekleştirirken Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ali Taş tarafından da bir sunum yapıldı. Son gün etkinliğine SMYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Aykut Yılmaz, Öğretim Görevlileri Gökhan Gürler, Selcan Vodinalı ve Nalan Üstüntaş da katıldı. Tüm projelerin geliştirilebilir olduğu çalıştayın sonunda eğitimi veren akademisyen Sezin İlbasmış öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi. Eğitim sonunda çalıştaya katılan 20 öğrenciye sertifika verildi.


559 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.