Girişim Atölyesi 2. Dönem Çağrısı İçin Son Günler!

Girişim Atölyesi 2. Dönem Çağrısı İçin Son Günler!
08.02.2016
749
A+
A-

Başarılı girişimcilik destek programları kapsamında, Adaptto-Teknoloji Transfer Ofisi’nin düzenlediği teknoloji tabanlı bir ticari ürün ve hizmete dönüşebilir fikri ya da projesi olan girişimcilerin katılabildiği Girişim Atölyesi 2’nci Dönem çağrısı için son günler.

Son Başvuru tarihi 15 Şubat 2016

Üniversitelerin lisans, yüksek lisans veya doktora programı öğrencileri veya mezun olmuş kişilerden oluşan teknoloji tabanlı inovatif projeler, yarışmaya başvurma hakkına sahip olacak. Girişim Atölyesi 1. dönem çağrısı başvurularında kabul edilmemiş ya da kabul edilmiş ama projesini rasyonel sebeplerle hayata geçirememiş girişimci veya girişimci gruplar aynı projenin geliştirilmiş hali ile Girişim Atölyesi’ne başvurabilecek. Bu kriterlere sahip proje sahiplerinin ilk olarak 15 Şubat 2016 tarihine kadar Girişim Atölyesi başvuru formunu doldurup, online olarak başvuru yapmaları gerekiyor.

Ön değerlendirme sürecinden geçen girişimcilerden başarılı olanlar, Girişim Hızlandırma Programına dahil edilecek girişimciler,  hızlandırmanın ardından Final Jürileri önünde sunumunu yapan ve başarılı olan girişimciler 6 ay boyunca Adaptto-Teknoloji Transfer Ofisi ve Girişim Atölyesi Ön Kuluçka programında faydalanma hakkına sahip olacak.

Girişim Atölyesi programına dahil olacak adaylar ön kuluçka ofis alanlarını kullanabilecek, eğitim, danışmanlık ve mentörlük hizmetlerinden bire bir olarak yararlanacak, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları desteğinden faydalanabilecek .

Başvuru için: www.girisimatolyesi.net

08/02/2015 – MA
749 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.