GEPS Projesi Başvuruları Başladı

GEPS Projesi Başvuruları Başladı
10.02.2014
1.109
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile finanse edilen “Gençlikte Pozitif Sinerji ve İstihdam Hareketi (GEPS)” projesinin başvuruları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile finanse edilen ve Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ile Yrd. Doç. Dr. Barış Boru  tarafından yürütülen “Gençlikte Pozitif Sinerji ve İstihdam Hareketi (GEPS)” projesinin başvuruları başladı.

Projede, Sakarya ilinde yaşayan 16-24 yaş arası gençler için Sakarya Üniversitesi Öğretim Elemanları tarafından verilecek sertifikalı kişisel gelişim ve meslek eğitimleri ile birlikte sosyal faaliyetler gerçekleştirilecek. Katılımcılara, KOSGEB girişimcilik kursunun arasında bulunduğu kişisel gelişim eğitimleri Mart, Nisan, Mayıs aylarında hafta sonları, meslek kursları ise Ağustos ayı içerinde düzenlenecek.

Proje kapsamında, Çanakkale Gezisi, İstanbul Gezisi,  Teknik Geziler, Gönüllülük Faaliyetleri ve Ödüllü Yarışmalar gibi etkinlikler  de yer almaktadır. Başvuru sırasında bu eğitim ve etkinliklerin tamamına katılmak için başvuru yapılabileceği gibi eğitim ve etkinlikleri seçme şansıda sunuluyor. Başvuru yapmak için başvuru formunu doldurarak Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesinde yer alan Proje Ofisine başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Başvuru formları www.sakaryageps.org web sayfasından, ayrıca proje ortakları olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İşkur İl Müdürlüğü, MÜSİAD, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve SEDER’den temin edilebilir.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

www.sakaryageps.org

www.facebook.com/sakaryageps

www.twitter.com/sakaryageps

geps@sakarya.edu.tr

10/02/2014 – YC
1.109 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.