Genç Fenerbahçeliler Panel Düzenledi

Genç Fenerbahçeliler Panel Düzenledi
21.03.2013
985
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genç Fenerbahçeliler Topluluğu (GFB) tarafından bir panel düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde bugün (21 Mart 2013) düzenlenen panele, Fenerbahçe Eski Kaptanı Ümit Özat, Fenerbahçe Eski İdari Menajeri Volkan Ballı, GFB tribün lideri Sefa Kalya, Sakarya Üniversitesi GFB kulübünün kurucusu Ferhat Eren ve oyuncu Ebubekir Öztürk katıldı.

Soru – cevap şeklinde gerçekleşen panelin moderatörlüğünü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Okutmanı Nesim Yalvarıcı yaptı. SAÜ GBF’nin 10. kuruluş yıldönümünde düzenlenen panele öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Fenerbahçeli Olarak Öleceğim

Farklı kulüplerde çeşitli görevlerde bulunan, futbolculuk döneminde Fernerbahçe’nin kaptanlığını da yapan Ümit Özat, “Herhangi bir kulübün başında olup Fenerbahçe’ye karşı mücadele edecek olsam da, bilinsin ki ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçeli olarak doğmadım ama Fenerbahçeli olarak öleceğim” dedi. Antrenörlüğünü yaptığı takımın her daim çıkarlarını gözeteceğinin de altını çizen eski kaptan, “Gönlümde yatan takım rakibim olduğunda da çalıştırdığım takım her zaman önceliğim olacaktır.” diye konuştu.

Tribünden Yetişerek İdari Menajer Oldum

Birçok ünlü futbolcunun Fenerbahçe’ye transferinde önemli rol oynayan, yaptığı işlerle medyada adından söz ettiren Volkan Ballı mevcut Fenerbahçe yönetimine sitemde bulundu. GFB’lilerin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından “çapulcu” diye nitelendirilmesine içerleyen Ballı üzüntüsünü, “Takımın en büyük taraftar topluluğu olan GFB’li taraftarları “çapulcu” olarak tanımlayanları kınıyorum” sözleriyle ifade etti. Ballı, tribün taraftarlığından yetişerek idari menajer olduğunu da sözlerine ekledi.

Fenerbahçe GFB tribün lideri Sefa Kalya ise, “Ne olursa olsun takımımızı desteklemeye ve mücadelemize devam etmeliyiz” diye konuştu.

En Aktif GFB Taraftarının Bulunduğu Üniversite

Sakarya Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler Topluluğu’nun kurucusu Ferhat Eren üniversiteler arasında en aktif GFB taraftarının Sakarya Üniversitesi’nde olduğunu söyledi. Topluluğun kuruluş aşamasında birçok zorluklar yaşandığını belirten Eren, “Her şeye rağmen takımını seven ve destekleyen bir topluluk kurmuş olmaktan çok mutluyum. Gelecekte çok daha iyi ve organize bir topluluk olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencileri Güldürdü

Medyada Fenerbahçeli olduğu bilinen aktör Ebubekir Öztürk ise öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yaptığı esprilerle tüm salonu kahkahalara boğarken gelen istek üzerine bir de şarkı seslendirdi.

Panel sonrasında GFB Topluluğu tarafından konuşmacılara plaket takdim edildi.

21/03/2013 – ÇP
985 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.