Geleneksel Türk Sanatları Mezuniyet Sergisi Açıldı

03 Haziran 2015

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencilerinin ‘’ açıldı.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencileri Gamze Baki, Çiğdem Demir, Zeykir Eraslan, İsa Kalender, Emre Yıldız, Azize Tezgel, Süheyla Öztürk, Osman Karakuş, Erman Çağlar, Elif Bölükbaş, Hacer Özcan, Merve Terzi, Burcu Karabıyık, Kübra Yaman, Filiz Furuncuoğlu, Funda Uçar, Sibel Karabudak, Ali Şen, Fethullah Ataç, Şule Turan ve İlksen Karaerkek’in çalışmalarında oluşan ‘Mezuniyet Sergisi’ 2 Haziran Salı günü Sakarya Ofis Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Mezuniyet Sergisi 7 Haziran 2015 tarihine kadar gezilebilecek.

03/06/2015 – YC

03 Haziran 2015 - 15:10