Fotoğraf Ödülleri Sahiplerini Buldu

Fotoğraf Ödülleri Sahiplerini Buldu
26.05.2016
501
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından ikincisi düzenlenen ‘Benim Gözümde Sapanca-2016’ Sapanca konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı, Sapanca MYO kampüsü sergi alanında yapıldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında düzenlenen ‘Benim Gözümde Sapanca-2016’ fotoğraf yarışmasının Ödül Töreni ve Sergi açılışı, 17 Mayıs Salı günü Sapanca MYO’ da gerçekleştirildi. Törene Sapanca Belediyesi İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sapanca Belediyesi Kültür Müdürü Şafak Başoğlu, Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Karaağaç, Fotoğraf Sanatçısı Cihat Çavdar ve çok sayıda davetli katıldı. Törende 3 kişiye başarı ödülü, 7 kişiye özel ödül, 36 kişiye de sergileme ödülü ve teşekkür belgesi verildi.

Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, Sapanca MYO olarak bu tip etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerinin önemine değinerek, 23 Nisanda Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilen, ulusal ve yerel basında yankı bulan “Ağaçlar Kitap Açacak” isimli sosyal sorumluluk projesinde olduğu gibi birçok projenin mimarları olduklarına vurgu yaptı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğr. Gör. Servet Sezgin, 2015-2016 eğitim öğretim yılında otuz etkinlik ve sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini, öğrencilerin sınıf ortamında almış olduğu teorik derslerin yanında öğrendiklerini hayata geçirecek projelerini uygulamalı yaparak sosyal, kültürel, ekonomik ve çevresel konulara yönelik fayda projelerin ileride onlara katkısının çok büyük olacağını ekleyerek projelerine daima destek veren Sapanca Belediyesi’ne, Sapanca MYO yönetimi ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Sergi töreni sonunda fotoğraf sahiplerine ve öğrencilere moral kazandırmak amacıyla final haftası öncesi “ Sapanca Fest – Bahar Şenliği ” gerçekleştirildi.

20.05.2016 – YC


501 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.