Florida Eyalet Üniversitesi’ne Ziyaret

03.04.2013

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas,  ABD’nin Florida Eyalet Üniversitelerini ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ’nün uluslararası alanda işbirliği faaliyetlerini genişletmek amacı ile ABD üniversiteleri ile temaslarını sürdürüyor.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman ile ABD’nin Florida Eyalet Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Amerika Akademik Çalışma Programı çerçevesinde, Florida Eyalet Üniversitesi Akademik İşlerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bruce R. Locke, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Marcy P. Driscoll, Prof. Dr. Cadence Kidwell, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Myra M. Hurt ile ortak araştırma, öğrenci değişimi, öğretim üyesi değişimi ve yüksek öğretimde kalite konularında fikir alışverişinde bulundu.

03/04/2013 – YC