Finalde Karşılaşacak Takımlar Belli Oldu

10.04.2013

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Ligi’nde yarı final maçları oynandı.

Sakarya Üniversitesi Kampüs Halı Saha’da 9 Nisan Salı günü oynanan maçta İşletme Fakültesi’ni 2-0 yenen Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi takımı finale yükseldi.

Bir diğer finale yükselen takım ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımını 3-1 mağlup eden Akyazı MYO oldu.

Maç sonuçları ve değerlendirmesi şöyle:

Bilgisayar ve Bilişim Bil. Fak. : 2  – İşletme Fakültesi: 0

Hakem : Yusuf YILDIRIM***

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi: Sürhan*** Koray*** Ömer*** Furkan*** Uğur*** Ömer F.*** Oğuz*** Yasin*** Emre*** Feyyaz*** Mustafa***

Antrenör : Özgür Çiftçi***

İşletme Fakültesi.: Ömer** Serkan** Sinan? Mertcan* Yalçın? Fatih* İsrafil** Emre** Ayberk** Taner** Murat** Erkan**

Antrenör : Cemal İyem**

Goller : Ömer ataş (78.dk) (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.), Serkan Kazancı (90.dk kendi kalesine)

Sarı Kart : Mertcan Keyif, Fatih Ulutaş (İ.İ.B.F.)

Kırmızı Kart : Yalçın Yalazı, Sinan Atasoy (İ.İ.B.F.)

Akyazı MYO : 3  – İ.İ.B.F.: 1

Hakem : Sercan DİLDAR ***

Akyazı MYO: Volkan*** Gökhan*** Seyfullah*** Okan*** Yasin*** Ümit K.*** Ümit E.*** Anıl***  Aykut*** Ahmet*** Doğuşcan*** Bilal***

Antrenör : Yusuf Şahinoğlu****

İ.İ.B.F. : Emre** Yusuf** Doğancan** İkbal** Fatih** Birol** Efe** Tarık** Ahmet** Samet** Batuhan** Murat** Kadir**

Antrenör: Rıdvan Kalaycı***

Goller : Seyfullah Karabatak (43.dk), Gökhan Çalışkan (45.dk), Okan Top (60.dk) (Akyazı MYO), Efe Şar (3.dk) (İ.İ.B.F.)

Sarı Kart : Doğancan ARI, Fatih Ellek  (İ.İ.B.F.)

11/04/2013 – HM