Fenomenler SAÜ’de

Fenomenler SAÜ’de
20.12.2014
709
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Üretim Araştırmaları Topluluğu ve Üniversite Sanayi İşbirliği Topluluğu tarafından Sosyal Medya Fenomenleri söyleşisi düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın yanı sıra @bilalhanci, @adamin_tillahi, @nuri_verco, @burcfaktoru takma isimleri ile tanınan sosyal medya fenomenleri katıldı.

Twitter fenomeni olarak söyleşiye katılan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Mühendis kökenli olduğum için kısa konuşmayı seviyorum. Twitterda yazılar 140 karakter olduğu için bana uygun olduğunu düşündüm.  Aslında diğer sosyal medya kanallarına nazaran Twitter kullanmak daha zor çünkü insanın 140 karakterle kendini ifade etmesi gerekiyor” dedi.

İlk Twitter’ı ilk kullanma nedeninin öğrencilere sosyal medya yolu ile daha hızlı iletişim kurmak olduğunu söyleyen Prof. Dr. Elmas, “Twitter sayesinde öğrencilerin isteklerine ve düşüncelerine daha hızlı cevap verebiliyoruz. Öğrencilerin sorunlarını daha kısa zamanda çözüme kavuşturabiliyoruz. Öğrencilerle aramızdaki mesafeyi azalttığımızı düşünüyorum.  Doğrusu da bu bence” diye konuştu.

Sosyal medya fenomenleri öğrencilere sosyal medyada yaşadıkları zorlukları, sosyal medya kullanımı, nasıl fenomen olduklarını anlattı.
19.12.2014 – MA

 


709 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.