FEFKON Toplantısı Sona Erdi

FEFKON Toplantısı Sona Erdi
12.03.2013
1.119
A+
A-

7-8 Mart 2013 tarihleri arasında Zonguldak’ta gerçekleştirilen toplantıda Fen-Edebiyat Fakülteleri’nin sorunları masaya yatırıldı.

8’nci Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya, İnsan ve Toplum Bilimi Fakülteleri Dekanlar Konseyi (FEFKON) toplantısı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Mustafa İsen, YÖK üyeleri, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Üniversite Rektörleri ve Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih – Coğrafya, İnsan ve Toplum Bilimleri fakültelerinden 140 dekan katıldı.

Toplantıda Sakarya Üniversitesi’ni Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Öztürk ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Güney temsil etti. Genel kurulda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Sakarya Üniversitesi’nde yürütülen çalışmalar ve son yıllarda üniversitede yapılan yenilikler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Toplantıda, Gelecek yıl 9’ncusu düzenlenecek olan FEFKON toplantısının Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenmesi kararı alındı.

Fen Edebiyat fakültelerinin mevcut durumunu değerlendirmek ve daha yüksek bir gelecek vizyonu oluşturmak amacıyla düzenlen FEFKON Toplantıları, Fen Edebiyat fakültelerinin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir rol oynuyor. FEFKON Toplantıları, ortak problemleri yakından tanıma ve konulara daha geniş bir perspektiften bakabilme açısından son derece önemli.

12/03/2013 – YC
1.119 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.