Farkındalık Hareketinin Farkında Olun

Farkındalık Hareketinin Farkında Olun
24.12.2015
1.039
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen “LÖSEV Farkındalık” isimli etkinliğe, İstanbul Sosyal Hizmetler Koordinatör Yardımcısı Seval Taşkın konuşmacı olarak katıldı.

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) yaptığı çalışmalardan söz eden Seval Taşkın, konuşmasında gönüllülüğe önem veren bir dernek olduklarını vurguladı. Kanserin günümüzde yaygın bir hastalık olduğunu belirten Taşkın, “ Kanser olan insanlara ulaşabilmemiz için sizlerin yardımına ihtiyacımız var. Siz de farkında olup bu harekete katılın ve farkındalık hareketinin farkında olun, farkında olarak yaşayın” dedi.

İyilik Bulaşıcıdır

LÖSEV adı altında yapılan tüm etkinliklerin bağışlar iler gerçekleştirildiğini belirten Taşkın, “Hep beraber neler yapabiliriz bunu konuşuyoruz. Biz LÖSEV ailesiyiz. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız oluyor fakat biz yolumuza devam edeceğiz. İyilik bulaşıcıdır, biz sizlerin yardımıyla iyiliği bulaştırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Yalnızca tedavi değil moral de verdiklerini ifade eden Seval Taşkın, “Sadece çocuklar değil yetişkinlere de hizmet veriyoruz.  Kanser hastalarının hayatlarına devam etmeleri gerekiyor ve biz bu konuda da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim için Lösemi iyileşen bir hastalık. Biz onları iyileştirip hayatlarına yön vermeye çalışıyoruz.  Siz de kansere dur deyin” ifadelerini kullandı.

Seval Taşkın, konuşmasının ardından, katılımcıların sorularını yanıtladı.

24/12/2015 – S. Akman
1.039 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.