Eski Mezunlar Öğrencilerle Buluştu

Eski Mezunlar Öğrencilerle Buluştu
17.10.2017
1.350
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun düzenlediği ‘’Deneyimli Mühendislik Günleri’’ adlı etkinlik, SAÜ’lü mezun ve öğrencileri bir araya getirdi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Kaim Kardeşler işletme müdürü Salim Aydın ve Berke Plastik üretim ve sevkiyat müdürü Ömer Demirtaş konuşmacı olarak katıldı.

Deneyim ve bilgilerini paylaştıkları etkinlikte Ömer Demirtaş mühendislik öğrencilerine ‘’Bir takım yarışmacı ortamlardan geçtiniz ve yaşamınızın geri kalanında da yarışmacı ortamlara gireceksiniz.  Hayatın içinde yarışma var ama hayat bir yarış demek değildir. Hayatın çok daha büyük bir anlamı vardır. Umarım hepiniz hayatı layıkıyla yaşar mutlu olursunuz’’  dedi.

Öğrencilere sosyal hayatta da aktif olmalarını tavsiye eden Salim Aydın, “ Teknik konuları iyi öğreneceksiniz, derslerinizi iyi çalışacaksınız ama muhakkak sosyal hayatta da spor, sanat ya da zevk aldığınız şeylerle uğraşarak kendinizi geliştirin. Dersleriniz olacak ve sınıfı geçmek için bu dersleri öğreneceksiniz. Benim size tavsiyem önce iyi insan olmanız, insani verileri insanlığa fayda sağlayacak şekilde kullanmanız. Dürüst olmanız ve kendinize saygı duymanız. Bir insan kendisine saygı duyarsa topluma, çevresine de saygı duyar ve çokta başarılı olur” ifadelerini kullandı.

17/10/17 – EC


1.350 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.