Erasmus+ Logo Yarışması Birincisi Oylamayla Belirlenecek

16.05.2018

Avrupa Birliği Erasmus+ Spor Projesi kapsamında Sakarya Üniversitesinin de yürütücüleri arasında bulunduğu Logo Yarışmasında kazanan yarışmacı oylama ile belirlenecek.

Sakarya Üniversitesi, Zaragoza Üniversitesi, Teramo Üniversitesi, Leicester Üniversitesi ve Minho Üniversitesi tarafından yürütülen Avrupa Birliği Erasmus+ spor projesi kapsamında, spor organizasyonlarının yönetim kurullarına kadınların erişebilirliğini geliştirmek amaçlanıyor.

Proje kapsamında yapılan Logo Yarışmasında 8 yarışmacı finale kalırken, ilk üç finalisti belirlemek için halkoylaması düzenlendi. Herkese açık olarak internet üzerinden yapılacak oylamada finalistler arasından birinci olan yarışmacı belirlenecek.

Yapılacak oylamaya katılmak için tıklayınız.

16-05-2018 / ST