Erasmus Personel Hareketliliği Sonuçları

Erasmus Personel Hareketliliği Sonuçları
25.04.2014
708
A+
A-

2013-2014 Akademik Yılı LLP/Erasmus Personel Hareketliliği sonuçları açıklandı.

2013 – 2014  LLP/ERASMUS DERS VERME HAREKETLİLİĞİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Erasmus Değerlendirme Kurulu üyelerinin katılımıyla 2013-2014 dönemi Erasmus Ders Verme  Hareketliliği başvurularını değerlendirilmiş ve programdan yararlanacakları ekteki şekli ile listelemiştir. 1.  Eğitim Ders Verme  Hareketliliği seçim sürecinde daha önce hareketliliğe hiç katılmamış tüm personelimizin  asil olarak faaliyetten yararlanmalarına karar veilmiştir.

2. Değerlendirmede “2013-2014 – Erasmus Programı Ders Verme Hareketliliği Başvuru Çağrısı”nda belirtilen ve  aşağıda da yer alan kriterler göz önünde bulundurulmuştur ve bu doğrultuda adaylara puan verilmiştir.

Diğer kişiler YEDEK listede yer almaktadır.

3. YEDEK LİSTE sıralaması, programdan yararlanma önceliğini göstermektedir.

4. Asil listede bulunan kişilerin hareketlilikten vazgeçmesi durumunda öncelikle puanı en yüksek olan kişinin hareketlilikten yararlandırılması öngörülmektedir.

5. Eğitim Alma Hareketliliği 2013-2014 dönemi için mevcut olan hibemiz 128,750 Euro’dur.  Bu hibe ile daha fazla sayıda personelimizin hareketliliğe katılmasının sağlanabilmesi için hibelendirilecek  toplam hareketlilik süresinin  5,5 gün olmasına karar verilmiştir.

Buna göre ödemeler

4 gün hareketlilik + 1 gün gidiş + ½ gün dönüş + seyahat bedeli şeklinde yapılacaktır.

Erasmus hibemizin verimli kullanılabilmesi için ASİL listede bulunanların, öncelikle Erasmus ofisinden Zeynep KÜTÜK ile bağlantı kurarak katılıp katılmayacaklarını ve varsa diğer durumlarını bildirmeleri, 30 MAYIS 2014 tarihine kadar da davet mektuplarını almaları ve iş planlarını hazırlayarak diğer evrakları ile birlikte Erasmus ofisine sunarak faaliyetlerini kesinleştirmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar Erasmus Eğitim Alma Hareketliliğine katılma yönünde herhangi bir girişimde bulunmayanlar faaliyetten vazgeçmiş sayılacak ve yedek listede bulunanlara sıralamaya göre çağrıda bulunulacaktır.

NOT: LİSTELERDE YER ALAN BİLGİLERDE HERHANGİ BİR EKSİKLİK VE/VEYA YANLIŞLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ VEYA TAVSİYENİZ OLMASI DURUMUNDA BİZİ BİLGİLENDİRMENİZDEN MEMNUN OLACAĞIMIZI BELİRTİRİZ.Bilgilerinize arz eder, saygılar sunarım.

Nesrin KENAR – SAÜ Erasmus Koordinatörü
Erasmus Değerlendirme Kurulu adına

 

Ders Verme Nihai Liste (Asil-Yedek) (XLS)

Erasmus Egitim Alma Nihai Liste (Asil) (PDF)

Erasmus Eğitim Alma Nihai Liste (Yedek) (PDF)

Değerlendirmede Kullanılan Puanlandırma Kriterleri (PDF)

 

 

 

25/04/2013 //
Erasmus Koordinatörlüğü
708 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.