Engelsiz Müzik

Engelsiz Müzik
10.01.2016
1.490
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Engelsiz Müzik” yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim gören engelli ve sosyal dezavantajlı gençler, “Renkli Plak Grubu”nun gönüllü müzisyenlerinin katılımı ile birlikte sahne aldı. Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim alan gençler, müzisyenlerle birlikte sahneye çıkarak sanata ve müziğe olan ilgilerini daha da pekiştirme fırsatı yakaladı.

Sanat engel tanımaz

Konserde solo performans sergileyen öğrenciler büyük beğeni topladı.  Bedensel engelli 22 yaşındaki Enes, sergilediği performansla büyük ilgi gördü.

Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı proje hocaları Öğr. Gör. Yakup Köseoğlu ve Öğr. Gör. Servet Sezgin; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce’ye, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris’e ve kurs birim sorumlusu Tuba Öztürk’e göstermiş oldukları ilgiden ve vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bu tip projelerle desteklerinin devam edeceğini belirttiler.

12/01/2016 – ST


1.490 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.