Engelsiz Kalpler Gecesi

Engelsiz Kalpler Gecesi
06.04.2015
498
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen “Engelsiz Kalpler Projesi” isimli etkinlik Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Engelsiz Kalpler Projesi’ etkinliği, Kocaeli Herekeliler Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen halk oyunu gösterisi ile başladı. Gösterimin ardından bir konuşma yapan Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Zafer Danış, “Bu çalışma Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümü öğrencilerinin düzenlemiş olduğu bir çalışmadır. Bu bir öğrenci çalışması. Aslında engellilerin en önemli sorun biz normal insanlar. Şehirleri planlarken, alt yapı yaparken, maalesef engellilerimizi ve biricik ailelerini düşünmüyoruz. Engelli vicdanen yaşlaşabileceğimiz insanda değildir. Engelli bizlerle eşit hak ve hürriyet sahip bir insandır” diye konuştu.

Bedensel Hareketler Eğitmeni Gökmen Bilgin tarafından hazırlanan egzersiz gösterisi ile devam eden program, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerin müzik dinletisi ile sona erdi.

07/02/2015 – YC
498 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.