Endüstri Mühendisliği Staj Bilgilendirme Toplantısı

Endüstri Mühendisliği Staj Bilgilendirme Toplantısı
03.04.2015
588
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından “Staj Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen ‘Staj Bilgilendirme Toplantısı’ 3 Nisan Cuma günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen toplantıya Endüstri Mühendisliği Bölümü  öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Seher Arslankaya konuşmacı olarak katıldı.

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin staj konusu hakkındaki sorularını yanıtlayan Yrd. Doç. Dr. Arslankaya, Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin istedikleri firmalarda staj yapabileceğini ancak, bazı özel şartların olduğu söyledi. En az bir mühendisin bulunduğu firmalarda staj yapılması gerektiğini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Arslankaya, zorunlu stajın resmi ya da özel kuruluşlarda yapılabileceğini belirtti. Staj defterini staj yaparken sistematik bir şekilde doldurulmasının daha faydalı olacağını belirten Yrd. Doç. Dr. Arslankaya öğrencilere staj defterinin yedeğini almaları gerektiği konusunda tavsiyede bulundu.

Staj Komisyonu’nun faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgiler veren Yrd. Doç. Dr. Arslankaya, öğrencilerin staj konusundaki sorunlarına, kampüse gelmeden e-posta aracılığı ile yardımcı olunduğunu söyledi. Toplantı, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

03/04/2015 – YC 


588 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.