Endonezyalı Öğrencilerden Rektör Elmas’a Ziyaret

27.01.2016

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden Endonezyalı öğrenciler SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Pof. Dr. Elmas’ı ziyaret eden öğrenciler, Sakarya Üniversitesi’nde 6 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek olan ‘Endonezya Günü’nün davetiyesini takdim etti. Endonezya büyükelçisinin katılımıyla Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye’deki tüm üniversitelerde öğrenim gören Endonezyalı öğrenciler buluşacak. Etkinlik kapsamında 7 Şubat 2016 tarihinde bir de Sakarya tanıtım gezisi düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi olarak böyle bir etkinlikte ev dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Elmas, “Biz yabancı öğrencileri  ‘Misafir Öğrenci’ olarak nitelendiriyoruz. Sakarya Üniversitesi olarak gerek akademik gerekse de idari personel olarak misafir öğrencilerimize özel önem gösteriyoruz. Misafir öğrencilerimiz, kendi ülkelerine döndükleri zaman, ülkemizin gönüllü birer elçileri olacaktır” dedi.

27/12/2015 – MA