En İyi İlaç Kişinin Kendisidir

En İyi İlaç Kişinin Kendisidir
31.03.2015
760
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Genç Yöneticiler Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Uyuşturucu ile Mücadeleye Gel Kardeşim” isimli söyleşi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Genç Yöneticiler Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Uyuşturucu ile Mücadeleye Gel Kardeşim” isimli söyleşiye ünlü oyuncu Mehmet Aslan konuk oldu. Kampanyanın uyuşturucuya karşı yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten oyuncu Mehmet Aslan,” Gel kardeşim bir hayat kurtarma projesidir. Bir farkındalık ve bilinçlendirme kampanyasıdır” dedi.

Tıbbi yöntemlerin, uyuşturucu madde bağımlılığını sona erdirme anlamında tam etkisi olmadığını ifade eden Aslan, “ Tıbbi olarak, bağımlılıktan kurtarıcı bir ilaç yok. En iyi ilaç kişinin kendisidir. Bağımlılıktan kurtulmak isteme düşüncesi bu yolda atılan ilk adımdır” dedi. Uyuşturucuya olan talep olduğu sürece, uyuşturucu satışının sürekli olarak var olacağını belirten Aslan, uyuşturucu konusunda en ağır cezaların Afganistan’da bulunduğunu, buna karşılık uyuşturucu üretiminin de en çok Afganistan’da olduğunu söyledi.

Aslan, seminerin sonunda SAÜ’lü öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

31/03/2015 – HS


760 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.