En Büyük Ödül Sizlerin Başarılı Olması

En Büyük Ödül Sizlerin Başarılı Olması
02.07.2016
759
A+
A-

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleşti.

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu spor salonunda gerçekleşen törende öğrenciler ve ailelerinin mutluluğuna Sakarya Vali Yardımcısı Şakir Özdikici ve İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı da ortak oldu.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Yaşlı Bakım, Çocuk Gelişimi, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, İlk ve Acil Yardım, Fizyoterapi ve Optisyenlik olmak üzere, 7 programda toplam 1450 öğrenciye Eğitim-Öğretim verildi. 2016 yılı Bahar dönemi mezunlarının hazır bulunduğu törende 335 öğrenci diplomalarını aldı. Vali Yardımcısı Şakir Özdikici, yanı sıra İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ile eşi Şükriye Babadağı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altındiş, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selma Altındiş ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selma Altındiş, mezunlara seslendiği konuşmasında “Sizler, şüphesiz bu günkü törenin en mutlu bireylerisiniz. Bizim için en büyük ödül sizi hayatta mutlu ve başarılı olarak görmektir. Bugünkü haklı sevinç ve gururu, öğretim elemanları olarak bizde sizlerle paylaşıyoruz. Sizleri en içten duygularla kutluyor ve saygılar sunuyorum. Bahtınız açık, geleceğiniz aydınlık olsun” dedi.

Törende okul birincisi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı mezunu Elif Tunca da bir konuşma yaparak başarısında emeği geçen öğretim elemanlarına ve ailesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Elif Tunca, okul birinciliği plaketini ve ödülünü Sakarya Vali Yardımcısı Şakir Özdikici ‘nin elinden aldı.

Bölümlerin birincilerinin ve mezunların ödül aldığı törende İlk ve Acil Yardım Program Birincisi Esra Aydın’nın plaketini İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Birincisi Tuğba Çavuşoğlu’nun plaketini Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altındiş, Çocuk Gelişimi Program Birincisi Seher Kuğu’nun plaketini Şükriye Babadağı, Optisyenlik Program Birincisi Betül Boz, Fizyoterapi Program Birincisi Sema Çot ve Yaşlı Bakım Program Birincisi Zehra Aracı’ya plaketini Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Selma Altındiş takdim etti.

Tören, SAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin keplerini fırlatması ile sona erdi.

 
759 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.