Emniyet Müdürü Babadağ’dan Ziyaret

Emniyet Müdürü Babadağ’dan Ziyaret
05.04.2016
654
A+
A-

Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve beraberindeki şube müdürleri Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılını kutlayan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Polisimiz, terörle ve örgütlü suçlarla mücadelenin yanı sıra, suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasındaki başarılarıyla halkımızın güven ve desteğini kazanmıştır” dedi.

Rektör Prof. Dr. Elmas, “Son dönemde yaşanan üzücü olaylara rağmen,  milletimizin birlik ve beraberliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyen, çalışmalarını özverili şekilde sürdüren Emniyet Teşkilatımız, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir. Halkımızın güven ve desteğiyle ülkemizde barış ve istikrarın korunması, vatandaşlarımızın huzur içinde yaşaması için çalışmalarına devam edecektir. Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen tüm emniyet güçlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk halkının huzuru ve güvenini tahsis etmek için görevi başındaki emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

05/04/2016 – MA
654 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.