Emekli Akademisyenler Unutulmadı

Emekli Akademisyenler Unutulmadı
03.01.2017
1.183
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen 2016 Yılı Güz Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı’nda, emekli akademisyenlere de özel bir bölüm ayrıldı.

“Bilgiye Adanan Ömre Vefa” temasıyla hazırlanan özel bölümde, uzun yıllar Sakarya Üniversitesi’nde akademisyenlik yapan, bilimin ışığında bilgi üreten, kadim değerlere sahip çıkan ve bu gayeyle gençlere yol gösteren kıymetli öğretim üyeleri de unutulmadı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas tarafından kendilerine teşekkür belgesi takdim edilen akademisyenler, yaptıkları konuşmalarında bu kutlu mesleği icra etmekten dolayı büyük onur duyduklarını, emekli olduktan sonra da Sakarya ile bağlarının her zaman devam edeceğini söylediler.

Programda anıların paylaşıldığı konuşmalarla duygu dolu anlar yaşanırken, emekli akademisyenler de hatırlanmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadılar. Törende teşekkür belgelerini alan Prof. Adil Altundal, Yrd. Doç. Dr. Rıfat Akbıyıklı, Prof. Dr. Vahdettin Sevinç ve Prof. Dr. Lütfi Saltabaş, “Bilgiye Adanan Ömre Vefa” temalı program vesilesiyle burada bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

03-01-2017 / ST


1.183 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.