Ekonomi ve İnanç Jimnastikleri

Ekonomi ve İnanç Jimnastikleri
26.03.2015
559
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Ekonomi ve İnanç Jimnastikleri: 6 Zorunlu & Artistik Hareket” isimli bir seminer düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından düzenlenen “Ekonomi ve İnanç Jimnastikleri: 6 Zorunlu & Artistik Hareket” isimli seminer GSF Gizem Frit Amfisi’nde gerçekleştirildi.

Burak Delier’in konuşmacı olarak katıldığı seminer, GSF öğrencileri tarafından ilgi ile karşılandı. Ekonomi ve İnanç Jimnastikleri projesi hakkında bilgiler veren Delier, bu projenin bir deneme olduğunu ve 12 farklı posterden oluştuğunu söyledi. Posterlerinin 6’sını ‘Zorunlu Hareket’ diğer 6’sını da ‘Artistik Hareket’ olarak nitelendiren Delier, posterlerinde şeffaflık ve opaklık vurgusunu ön plana çıkardığını belirtti.

Delier, posterlerinde “İnanıyorsan para her şeyi satın alır”, “Islanmak istemiyorsan suya atla”, “Kaybetmeyeceksen oynamayalım”, “Sus ama bağırma”, “Belirsizlik güvenlidir”, “Maaşla hatırla kredi ile unut”, “Karnın acıktığında ye, eğer yapabilirsen”, “Kendisi de dolandırıcı olmayan kimse kandırılamaz”, “Yabancılar altın, aşıklar kredi kullanır”, “Kutsal olan ancak çalınabilir” ve “Çok çalış, o zaman ne kazanır ne de kaybedersin” sloganlarını kullandığını söyledi.

Seminer, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

26/03/2015 – YC


559 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.