Eğitim Birimleri Ziyaret Edildi

Eğitim Birimleri Ziyaret Edildi
06.12.2017
1.523
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Reyhan Yıldırım öncülüğünde Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Avcı ve bağlı daire başkanları, tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Dekan, dekan yardımcıları ile müdür ve müdür yardımcıları ile fakülte, MYO sekreterlerinin hazır bulunduğu toplantılarda 2017 yılı değerlendirilerek 2018 yılının bütçeleri, ihtiyaç analizleri ve okullara ait tüm unsurlar değerlendirmeye alındı, bilgi alış verişinde bulunuldu.

Verimlilik ve performans konularının öne çıktığı toplantılarda konuşan Genel Sekreter Reyhan Yıldırım, “15 fakülte, 14 meslek yüksekokulu ve iki yüksekokul ziyaretlerimizi tamamladık. Üniversitemiz tüm birimleri ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. Ekip olarak elde ettiğimiz başarılar, öğrencilerimize kalite olarak yansıyor. Bu toplantılarda elde ettiğimiz verileri, talepleri ve önerileri yönetim olarak değerlendirip en kısa sürede geri dönüşler yapacağız. Özverili çalışmalarından dolayı hocalarımıza ve idari personelimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Dekan ve müdürler de gerçekleştirilen ziyaretlerden ve paylaşımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ekibe teşekkür etti.

05/12/2017  – SP


1.523 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.