Ece Karaboncuk Sakarya Üniversite’si Öğrencileriyle Buluştu

21.10.2015

CNN TÜRK Eğitim ve Başarı programının sunucusu ve yapımcısı Ece Karaboncuk, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi Web TV canlı yayınına katıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan canlı yayına katılan Ece Karaboncuk, medya dünyası, halkla ilişkiler, reklamcılık ve iletişim alanlarında deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Halkla ilişkilerin ve reklamcılığın çok zevkli ama son derece zor bir alan olduğunu söyleyen Ece Karaboncuk, “Halkla ilişkiler ve reklamcılık okuyan bir bireyin sosyal bilimlere ilgili ve bu alanda başarılı, sözel yeteneğe ve ikna gücüne sahip, girişken, insanlarla etkileşimde bulunmaktan hoşlanan, yaratıcı bir kişi olması gerekir” diye konuştu.

Gazetecilik mesleği, meslek grupları içerisinde en zorlarından bir tanesidir diyen Karaboncuk, “Gazetecilikte önemli olan haberi görmek, haberi duymak ama onurlu şekilde okuyuculara aktarmaktır” dedi.

Programın sonunda, SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Aytekin İşman, Ece Karaboncuk’a plaket takdim etti.

21/10/2015/ KD