Dünya (12.11.2012) : Sakarya’ya Ortopedik ve Dental İmplant Tasarım ve Test Merkezi

12.11.2012

Sakarya Üniversitesi ile Sakarya Doğu Marmara Kalkınma Ajansı arasında “2012 Güdümlü Proje Desteği Mali Destek Programı”  kapsamında “Bölgesel Ortopedik ve Dental implant Tasarım, Endüstriyel Üretim ve Test Merkezi” kurulmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı. MARKA Genel Sekreter Vekili Tolga Şahin ile Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın imzaladığı işbirliği protokolü kapsamında Türkiye’de henüz bulunmayan vakum plazma sprey kaplama ünitesi, sterilizasyon ve temiz odası olan kompleks bir merkez kurulması amaçlanıyor.

Dünya Gazetesi – 12 Kasım 2012