Dönem Yorgunluğunu Piknikle Attılar

Dönem Yorgunluğunu Piknikle Attılar
04.05.2018
1.259
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sosyal Hizmet Bölümü tarafından 01 Mayıs 2018 Salı günü Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı’ında piknik düzenlendi.

Final sınavlarına kısa bir zaman kala düzenlenen ve öğrencilerin birbirleriyle uyum ve etkileşim sağlamaları amacıyla öğrenciler ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen pikniğe ilgi yoğun oldu.

Öğrenciler, dönem boyunca çeşitli dersler kapsamında gerek Sakarya, gerek ulusal düzeyde gerçekleştirdikleri seminer ve sosyal farkındalık projelerinin, sınavların ve derslerin yorgunluğunu, şarkılar söyleyerek, çeşitli oyunlar ve etkinlikler gerçekleştirerek, halay çekerek üzerlerinden atarak,  piknikten memnun ayrıldılar.

Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Zafer Danış, gerçekleştirilen serbest zaman etkinliğine ilişkin olarak şunları söyledi: “Üniversite, bireyin eğitim öğretim süreci boyunca bilgi, beceri, değer ve yeterlilik kazandığı bir akademik kurum olmakla birlikte, aynı zamanda sosyo-kültürel, sanatsal, sportif anlamda düzenlenen serbest zaman etkinlikleri yoluyla öğrencilerin sosyal uyum ve yaşam kalitesini yükseltmeyi gaye edinen ilim irfan yuvasıdır. Toplum kaynaklarını öğrenciler için harekete geçirerek gençlerden gelen talep üzerine onları psikolojik ve sosyal anlamda motive edebilmek için bu etkinliği organize ettik. Böyle etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz.”

04/05/2018


1.259 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.