Dokuzsütun (28.04.2012) : SAÜ Sosyal Hizmet Bölümü Yurt Çocuklarını Üniversite Okumaya Özendiriyor

28.04.2012

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kalan öğrencileri dışlanmışlık hislerinden kurtarmak ve üniversite okumaya teşvik etmek için örnek bir projeye imza attı. Bölüm öğrencileri, Doç. Dr. Mehmet Zafer Danış koordinatörlüğünde, Hızırtepe Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kalan gençlerle bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenledi. Zafer Danış, bölüm olarak sosyal sorumluluk ve duyarlılık projeleri kapsamındaözürlüler, yaşlılar, madde bağımlıları, göçmen ve sığınmacılarla ilgili projeçalışmaları olduğunu söyledi.

Dokuzsütun Gazetesi – 28 Nisan 2012