Dokuzsütun (27.06.2012) : Ulusal Fizik Öğrencileri Kongresi SAÜ’de Yapılacak

27.06.2012
Bu yıl 8. si düzenlenecek olan ‘Ulusal Fizik Öğrencileri Kongresi’, Sakarya Üniversite’nde yapılacak. Üniversiteden yapılan açıklamada, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde SAÜ Fizik Topluluğu’nca organize edilen etkinliğe, 30 farklı üniversiteden katılım beklendiği belirtildi. Kongreye Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, TÜBİTAK Eski Başkanı Prof. Dr. Namık Kemal Pak, Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ömer Yavaş, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tomak, Türk Astronomi Demeği Eski Başkanı Prof. Dr. Ethem Dermen ve Sakarya Üniversite Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Okur’un katılacağı bildirildi.
Dokuzsütun Gazetesi – 27 Haziran 2012