Dokuz Sütun (27.12.2013): Maltepe Üniversitesi’nden ‘Mimarlık ve Felsefe’ sempozyumu

27.12.2013

Maltepe Üniversitesi, “Mimarlık ve Felsefe: Mimarlığı Yeniden Düşünmek” adlı sempozyum düzenledi… Bir tam gün süren sempozyumda oturum başkanlıklarını Maltepe Üniversitesinden Prof. Dr. Betül Çotuksöken ile Prof. Dr. Hülya Turgut üstlendi. Sempozyumda şehir plancı Faruk Göksu, mimar Korhan Gümüş, Orta Doğu Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Ahmet inam, Sakarya Üniversitesi‘nden Yrd. Doç. Dr. Özlem Oğuzhan, Maltepe Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Güncel Önkal, Antalya Kent Konseyinden Dr. Yusuf Örnek, Mimar Nevzat Sayın ve Kocaeli Üniversitesinden Prof. Dr. Afşar Timuçin konuşmacı olarak yer aldı.

Dokuz Sütun Gazetesi – 27.12.2013