Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Eğitimi

05.02.2019

Sakarya Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü ve Serdivan Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa “Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi” eğitimi düzenlendi.

SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’nde 21 Ocak –  1 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 48 saatlik eğitime üniversitede görev yapan sürekli işçiler katıldı. Doğalgaz yakıtlı kazan yakma ve çalıştırma bilgi ve becerilerini kazandırmak amacıyla yapılan eğitim, 1 haftalık kurs şeklinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenler tarafından verildi.

Eğitim sonunda Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından eğitimcilere teşekkür belgesi verildi. Katılımcılara ayrıca Serdivan Halk Eğitim Merkezi tarafından MEB onaylı sertifika verilecek.

05-02-2019 //