Doç. Dr. Osman Titrek’e Ödül

Doç. Dr. Osman Titrek’e Ödül
11.03.2016
1.087
A+
A-

Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Titrek’e ICLEL Konferansı’nın başarı ile gerçekleştirilmesi dolayısıyla ödül verildi.

Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen “International Conference on Lifelong Education and Leadership for ALL (ICLEL 2015)” konferansının başarılı geçmesinden dolayı proje ortaklarından Çek Cumhuriyeti’nden Moravian University College Olomouc-MUCO, proje koordinatörü Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Titrek’e ödül olarak madalya ve ödül belgesi gönderdi.

SAÜ, Çek Palacky Üniversitesi ve Moravian University College Olomouc işbirliğiyle Çek Cumhuriyeti’nde 28-31 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Hayat Boyu Eğitim ve Liderlik Kongresi’ne (ICLEL 2015) 18 farklı ülkeden yaklaşık 450 bilim insanı katılmış ve 220 bildiri sunulmuştu.

Using Schools for Developing European Citizenship-USDEC 3 projesine öğrencileri ve bazı öğretim elemanları ile katılan ve konferansın gerçekleşmesini sağlayan ortaklardan birisi olan Moravian University College Olomouc-MUCO, her iki faaliyetin üstün başarısından dolayı ICLEL 2015 proje koordinatörü Doç. Dr. Osman Titrek’e ödül olarak kendi madalyalarını ve ödül belgesini gönderdi. Akademik performans ve başarı ödülünü Sakarya Üniversitesi adına kabul eden Doç. Dr. Osman Titrek, bu ödülü tüm proje ekiplerinde görevli öğrencilere, meslektaşlarına,  desteklerinden dolayı SAÜ Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas’a, Moravian University College Olomouc-MUCO direktörü Josef Tesarik ve Rektörü Michal Mensik’e teşekkür etti. Doç. Dr. Osman Titrek, Sakarya Üniversitesi’nin bu uluslararası vizyonu ile başka meslektaşlarının da benzer ödülleri rahatlıkla alabileceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

11/03/2016 – ST


1.087 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.