Diyanet İşleri Başkanı’ndan Ziyaret

12.06.2013

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde düzenlenen ‘II. Yurtdışı Hizmetleri Konferansı’na katılmak üzere ilimize gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Sakarya Valisi Mustafa Büyük ile birlikte Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli de hazır bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez’e Sakarya Üniversitesi hakkında bilgi veren Rektör Elmas, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, Esentepe Kampüsü’nde yer alan caminin tamamlanması ve İlahiyat Fakültesi ile işbirliği konuları konuşuldu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez, ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çıkarılan ‘Hadislerle İslam’ kitabını hediye ederken Rektör Elmas da kendisine ebru tabloyu takdim etti.

12/06/2013 – MA