Dış Ticarette Teslim ve Ödeme Yöntemleri

08 Mayıs 2014

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü tarafından “Dış Ticarette Teslim ve Ödeme Yöntemleri” eğitimi Sabahattin Zaim Salonu’ nda gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü tarafından “Dış Ticarette Teslim ve Ödeme Yöntemleri” eğitimi Sabahattin Zaim Salonu’nda gerçekleştirildi.
Konusunda Türkiye’nin en önemli uzmanı ve Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Komisyon Üyesi olarak görev yapan Abdurrahman Özalp’ın verdiği bu eğitimde, ICC’nin aldığı son komisyon kararları ışığında, teslim şekilleri ve ödeme yöntemleri konusu masaya yatırıldı. Eğitimin son bölümünde uluslararası ticarette henüz çok yeni olan BPO ödeme yöntemi ve uygulaması konularına değinildi.

Ücretsiz olarak yapılan ve tüm gün süren bu eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi.

08/05/2014 – sc

08 Mayıs 2014 - 20:41