Devir Teslim Törenleri Yapıldı

20.07.2017

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarında, Fen Bilimleri Enstitüsünde ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda devir teslim törenleri düzenlendi.

SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Nilgün Sazak, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Naci Çağlar ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir görevlerine başladı.

2014 yılından bu yana SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü görevinde bulunan Prof. Hatice Selen Tekin görevini Prof. Dr. Nilgün Sazak’a, 2016 yılından bu yana SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. İbrahim Özsert görevini Prof. Dr. Naci Çağlar’a devretti. SAÜ Sağlık Hizmetleri MYO Müdürlüğü’nü 2015 yılından beri yürüten Doç. Dr. Selma Altındiş ise görevini Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir’e devretti.

20-07-2017 / ST