Devir Teslim Töreni

Devir Teslim Töreni
04.02.2013
559
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde devir teslim töreni yapıldı.

Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük’ün İstanbul Üniversitesi Genel Sekreterliği’ne atanmasının ardından Genel Sekreterlik görevini Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç’a devretti.

SAÜ Genel Sekreterliği’nde gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Fatih Üstel ve çok sayıda akademisyen ve idari yöneticiler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Metin Bey ile göreve beraber başladık. Sakarya Üniversitesi’nde çok önemli işler yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kadir Ardıç hocamız da bunların üzerine yenilerini ekleyerek devam edecektir. Metin Bey’e teşekkür eder, Prof. Dr. Kadir Ardıç hocamıza da yeni görevinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Kadir Ardıç kimdir?

1969 yılında Almanya’da dünyaya gelen Prof. Dr. Kadir Ardıç, yükseköğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Yüksek lisans çalışmasını İşletme üzerine yapan Ardıç, 1994 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Ardıç, 1998 yılında Yönetim ve Organizasyon alanında doktora derecesini aldı.

2001 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü’nde yardımcı doçent olarak çalışmaya başlayan Ardıç, aynı üniversitede 2005 yılında doçent, 2010 yılında profesör ünvanı aldı.  2011 yılında Sakarya Üniversitesi’ne dönen Ardıç, İşletme Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Ardıç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

04/02/2013 – YC
559 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.