Değişim Programları Ekibinde Yer Almak İster misiniz?

20.07.2016
619
A+
A-

Uluslararası Değişim Programları (Erasmus+ ve Mevlana) kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler konaklama, ulaşım, oturma izni gibi konularda yardıma ihtiyaç duymaktadır. Bu doğrultuda, Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne bağlı çalışmak üzere Sakarya Üniversitesi öğrencilerinden oluşan “gönüllü” bir ekip kurulması planlanmaktadır.

Söz konusu öğrencilerin seçimi “sözlü mülakat” yoluyla yapılacak olup; seçimde  yabancı dil bilgisi, şehri tanıma, yurt dışı deneyimi ve ekip içinde cinsiyet dengesi gibi kriterler gözetilecektir.  Kurulacak olan ekibin gönüllülük esasına dayanması düşünülmekle beraber  seçilen öğrencilerden sorumluluklarının bilincinde olmaları beklenmektedir.

Bu ekipte yer almak isteyen öğrenciler aşağıdaki adreslerde yer alan formu  27 Temmuz 2016 Çarşamba gününe kadar doldurmaları gerekmektedir.

28 Temmuz 2016 Perşembe günü listeler belirlenerek mülakat saatleri hem Erasmus+ (http://erasmus.sakarya.edu.tr/tr) hem de Mevlana (http://mevlana.sakarya.edu.tr/tr)  sayfalarından eş zamanlı olarak duyurulacaktır.

Mülakatlar ise  29 Temmuz 2016 Cuma günü Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşecektir.

Başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz…

https://docs.google.com/a/sakarya.edu.tr/forms/d/1ra-jX9IEEKSgy4GS9zLVvxloubbUrt-ksizMyr01A90/edit

20/07/2016 // Dış İlişkiler
619 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.