Cevat Ayhan Fen Lisesi ile İşbirliği Protokolü

Cevat Ayhan Fen Lisesi ile İşbirliği Protokolü
17.02.2016
1.096
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Cevat Ayhan Fen Lisesi arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ile Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi arasında sanatsal, bilimsel ve kültürel konuları kapsayan bir işbirliği protokolü imzalandı. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu ile Cevat Ayhan Fen Lisesi Müdürü Yunus Birincioğlu arasında imzalanan işbirliği protokolü, Cevat Ayhan Fen Lisesi’nin ihtiyaç duyabileceği hizmetiçi eğitim, eğitim altyapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, seminer bilim olimpiyatı ve bilimsel proje çalışmalarının nitelik yönünden geliştirilmesi veya eğitim öğretim desteği sağlanması konularında SAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından uzmanlık desteği sağlanmasını kapsıyor.

İşbirliği Protokolü ile ayrıca lise öğrencilerinin Fen-Edebiyat Fakültesi’nin Akademik ve Araştırma birimleri ile laboratuvarlarını ziyaret etmesi, SAÜ kütüphanesinden faydalanmaları, öğretim elemanlarınca Fen, Matematik ve Edebiyat alanlarında öğrencilere ve öğretmenlere seminer, bilim olimpiyatı ve bilimsel proje çalışmaları için danışmanlık desteği sağlanması konularını da içermektedir.

17.02.2016 – YC
1.096 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.