Caner Dikici SAÜ’ye Geliyor

Caner Dikici SAÜ’ye Geliyor
11.10.2011
1.940
A+
A-

Burger King’in Türkiye Distribütörü TAB Gıda’nın Genel Müdürü Caner Dikici Sakarya Üniversitesi’ne geliyor.

Burger King, Sparro, Popeyes gibi hızlı servis rostoran zincirlerini bünyesinde bulunduran Tab Gıda’nın Genel Müdürü Caner Dikici 12 Ekim Çarşamba günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde öğrencilerle buluşacak.

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından “CEO’larla sohbet” başlığıyla düzenlenen etkinlikte bilgi ve birikimini öğrencilerle paylaşacak olan Caner Dikici, halen Burger King, Sbarro, Arby’s ve Popeyes firmalarının Türkiye distribütörü olan TAB Gıda’nın Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor.

Caner Dikici kimdir?

1960 Ankara doğumlu olan Caner Dikici, 1981 yılında ODTÜ’yü bitirdi. Michigan Teknoloji Üniversitesi’nde elektrik ve bilgisayar üzerine master yaptıktan sonra 1983’de Türkiye’ye dönerek Simko’da araştırma geliştirme laboratuarı bölümünde meslek hayatına başladı. Askerde Jandarma Genel Komutanlığı’na bilgisayar sistemini kuran ilk ekipte yer alan Dikici, döndükten sonra kendi teknolojilerini geliştiren Eges’e geçti.

1995 yılında Rusya Viborg’da bulunan kereste fabrikasına koordinatörlük yaparak Ata Grubu ile çalışmaya başlayan Dikici, 1999’da da Koç Holding’le ortak olarak Şanlıurfa’da Koç – Ata çiftliğinin kurulmasıyla koordinatörlük görevini üstlendi. Tab Gıda’ya ise Nisan 2004’de katıldı.

 

11/10/2011 – Yunus Cam

 

 
1.940 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.