Büyükşehir Akademi Başlıyor

Büyükşehir Akademi Başlıyor
05.10.2011
787
A+
A-

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyükşehir Akademi Sonbahar Kursları başlıyor.

Siyaset ve Demokrasi Okumaları, Tarih Okumaları, Şiir Okumaları, Edebiyat Okumaları, Mesnevi Okumaları ve Yazı Atölyesi branşlarının yer aldığı kurs için başvuruları 5-14 Ekim arasi www.sakarya.bel.tr adresinden yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl da hizmet veren Büyükşehir Akademi de yeni dönem başlıyor. Yeni dönemde; siyaset ve demokrasi okumaları, şiir okumaları, mesnevi okumaları, edebiyat okumaları, tarih okumaları ve yazı atölyesi branşlarında dersler verilecek. Yeni dönem için kayıtlar, 5-14 Ekim tarihleri arasında, internet üzerinden gerçekleştirilecek. Dersler ücretsiz olarak verilecek. Siyaset ve Demokrasi Okumaları’nda Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Bezci, Şiir Okumaları’nda Ercan Yılmaz, Mesnevi Okumaları’nda Yrd. Doç. Dr. Sezai Küçük, Edebiyat Okumaları’nda Necati Mert, Tarih Okumaları’nda Doç Dr. Ümit Ekin ve Yazı Atölyesi’nde Necati Mert dersler verecek. Dersleri 30’ar öğrenci takip edebilecek. Dersler 24 Ekim tarihinde başlayacak ve 18 Aralık tarihinde sona erecek.

Büyükşehir Akademi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nı (444 40 54 dahili:3434) arayabilirler.

Başvuru için tıklayın:

http://kurumsal.sakarya.bel.tr:83/PG_EYS_TANITIM/AkademBasvuru.aspx

 

05/10/2011 – SAÜ BHİM


787 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.